Ελλάδα

Απίστευτες δηλώσεις Μπουτάρη: Κατεβαίνουν οι τουρίστες στο αεροδρόμιο και νομίζουν ότι είναι στα Σκόπια

Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι είναι σε άλλη χώρα, δήλωσε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Να αλλάξουμε το όνομα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, λέει. Θύελλα από τις νέες δηλώσεις Μπουτάρη.

Οι νέες δηλώσεις Μπουτάρη προκαλούν αντιδράσεις καθώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι τα ονόματα πρέπει να αλλάξουν και στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι τουρίστες νομίζουν ότι βρίσκονται στα Σκόπια.

“Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

“Δεν βάζω ζήτημα αλλαγής”, λέει ο Γιάννης Μπουτάρης, “απλά επιβεβαιώνω ότι χάσαμε”. Το όνομα Μακεδονία το έχουν πάρει, σε όλες τις χώρες με αυτό το όνομα τους αποκαλούν, λέει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης κατασκοπείας – Ο ρόλος των συνεργατών του Σμήναρχου και οι υπόνοιες για απειλές
Δεν έχει αποσαφηνιστεί το συνολικό ποσό που φέρεται να έλαβε, καθώς δεν έχουν δοθεί στις Αρχές οι κωδικοί πρόσβασης του ψηφιακού πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων από το οποίο πληρωνόταν επί περίπου ενάμιση χρόνο
Ο κατηγορούμενος σμήναρχος
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας 10