Ελλάδα

Απίστευτο τροχαίο στη Συγγρού: Έπεσε από τη γέφυρα της Καλλιρόης και βγήκε χωρίς γρατζουνιά!

Είναι από τις εικόνες που τις βλέπεις και σου κόβονται τα πόδια. Ένα αυτοκίνητο τουμπαρισμένο και αμέσως το μυαλό πάει σε τροχαίο με τουλάχιστον σοβαρό τραυματισμό. Κι όμως, απ’ όσα έγιναν στη Συγγρού, κρατάμε μόνο τη σοκαριστική εικόνα.

Όλα έγιναν περίπου στις 21:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (11.02.2021) στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού. Ένα τροχαίο που η πρώτη εικόνα δίνει την εντύπωση πως υπάρχει, το λιγότερο τραυματίας.

Ένας άνδρας, όπως αναφέρει το notia.gr, ανέβαινε με το αυτοκίνητό του τη Συγγρού. Στην Καλλιρόης ήθελε να στρίψει δεξιά αλλά έχασε τον έλεγχο. Έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και μετά έπεσε από τη γέφυρα (!) για να καταλήξει το αυτοκίνητο τουμπαρισμένο στο δρόμο!

syggrou troxaio

Ως εκ θαύματος, την ώρα του τροχαίου δεν περνούσε από το σημείο άλλο αυτοκίνητο. Και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε από το γέφυρα, δεν τραυματίστηκε! Σύμφωνα με το notia.gr βγήκε από του τουμπαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά!

Όταν δε έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί της τροχαίας Καλλιθέας και του ζήτησαν, να προληπτικούς λόγους να πάει στο νοσοκομείο, εκείνος αρνήθηκε και υπέγραψε και υπεύθυνη δήλωση γι’ αυτό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο 5