Ελλάδα

Αποκλεισμένο το κέντρο λόγω του Ημιμαραθωνίου – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας γίνονται στο κέντρο της Αθήνας από τις 8:00 και μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, προκειμένου να διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος «Athens Half Marathon».

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία:

Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως τη Λ. Συγγρού, και στα (2) δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Πανεπιστημίου και στα (2) δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 04.00΄ έως 14.00΄.

Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Σόλωνος, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Πλατεία Ομονοίας.

Πλατεία Συντάγματος.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την πλ. Ομονοίας, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την οδό Αγ. Μελετίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 08.45΄ έως 10.30΄.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Συγγρού

Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ησιόδου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Πειραιώς, στο τμήμα της από την οδό Κολωνού έως την πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Αθηνάς, στο τμήμα της από την οδό Σοφοκλέους έως την πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.

Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.

Μονή Πετράκη, στο τμήμα της από την οδό Υψηλάντου έως τη Λ. Βασ. Σοφίας.

Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.

Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.

Τσόχα, στο τμήμα της από την οδό Π. Κυριακού έως τη Λ. Βασ. Σοφίας.

Λ. Βουλιαγμένης, στο τμήμα της από την οδό Τιμολέοντος έως την οδό Αρδηττού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αρδηττού, στο τμήμα της από τη Λ. Βουλιαγμένης έως τη Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Β. Αλεξάνδρου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην της Λ. Βασ. Σοφίας και των οδών Β. Γεωργίου και Ριζάρη.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην της οδού Παπαδιαμαντοπούλου. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 08.15΄ έως 13.00΄.

Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της από την οδό Πανόρμου έως την οδό Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην των οδών Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.

Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την οδό Ζαγοράς έως την οδό Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Φειδιππίδου, στο τμήμα της από τη Λ. Μεσογείων έως τη Λ. Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Β. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους.
Λ. Αλεξάνδρας – Χαρ. Τρικούπη.
Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) – Κοδριγκτώνος.
Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) – Στουρνάρα.
Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού (μόνο για τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας)
Λ. Βασ. Σοφίας – Ριζάρη (μόνο για τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β.).
Λ. Βασ. Σοφίας – Παπαδιαμαντοπούλου.
Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης (μόνο για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε.Κ.Α.Β.).
Λ. Βασ. Σοφίας – Μαρασλή (μόνο για τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β.).
Λ. Βασ. Κων/νου – Ριζάρη.
Λ. Βασ. Κων/νου – Βασ. Γεωργίου.
Λ. Βασ. Κων/νου – Λ. Βασ. Σοφίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Ουρές χιλιομέτρων την Τρίτη
26
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 10
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
46