Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα ενστάσεων για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Τα αποτελέσματα ενστάσεων για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Δείτε τους πίνακες.

Τους πίνακες κατάταξης μετά την υποβολή ενστάσεων και των αποτελεσμάτων αυτών ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, καταρτίσθηκαν, από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1οΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι αναμορφωμένοι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων που προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων για τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, από την 4η Απριλίου 2018, κενώθηκε η θέση ενός (1) Συμβούλου, μέλους του ΑΣΕΠ, λόγω παραίτησης και ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, που έχει τα κατά νόμο προσόντα και ηλικία για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης, δύναται να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 2 του Ν. 4325/2015.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τα αποτελέσματα μετά τις ενστάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Σταθερά κάτω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες
καιρός
Αυτό είναι το ναρκόπλοιο του «Έλληνα Εσκομπάρ» Αλέξανδρου Αγγελόπουλου – Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης στα αμπάρια του
Το πλοίο πλέον ρυμουλκείται προς τα παράλια της Γαλλίας, ενώ ένα μέρος του πληρώματος βρισκόταν και στο σκάφος «Africa 1», που είναι το αλιευτικό του «Έλληνα Εσκομπάρ»
Το πλοίο του «Έλληνα Εσκπομπάρ»