Ελλάδα

Ασπίς Πρόνοια: Απόφαση – βόμβα ανοίγει δρόμο για αποζημίωση σε 5.500 πρώην ασφαλισμένους

Αποζημίωση μπορούν να διεκδικήσουν 5.500 πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια που ως τώρα ήταν εκτός λίστας δικαιούχων.

Σειρά αποφάσεων του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών ανοίγει ο δρόμος για την αποζημίωση όσων είχαν συμβόλαια τύπου ΑΑ2 στην Ασπίς Πρόνοια.
Οι αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” κρίνουν ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια είναι ασφαλιστικά και όχι επενδυτικά και έτσι 70 ζημιωθέντες μπαίνουν στον κατάλογο των δικαιούχων αποζημίωσης και διεκδικούν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ουσιαστικά με τις αποφάσεις του το Μονομελές Εφετείο Αθηνών ανέτρεψε το αρνητικό προηγούμενο της πρωτόδικης διαδικασίας και έτσι ανοίγει ο δρόμος διεκδίκησης αποζημίωσης για όλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη
Γκύζη: Το δράμα πίσω από την τραγωδία – Το σημείωμα και το τραγικό φινάλε με τη βουτιά θανάτου
Αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/12/25) ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου που κατέληξε σε διπλανό κτίσμα μετά τη «βουτιά» θανάτου
Από την επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου