Ελλάδα

Αθώος ο Δημήτρης Ινδαρές και οι γιοι του λόγω αμφιβολιών

Λόγω αμφιβολιών αθωώθηκαν από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο  γιοι του, οι οποίοι κατηγορούνταν για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια εκκένωσης κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι τον Δεκέμβριο του 2019. 

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της εξύβρισης κατά συρροή και της παράνομης βίας, ενώ οι γιοι του κατηγορήθηκαν και για απείθεια, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή. Είχαν συλληφθεί κατά την επιχείρηση εκκένωσης στο Κουκάκι. 

«Οι τρεις κατηγορούμενοι με απόλυτη βεβαιότητα δεν τέλεσαν αυτές τις πράξεις. Έγιναν θύματα μιας τυφλής, ωμής και αυθαίρετης αστυνομικής βίας και χρησιμοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις για να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της επιχείρησης. Έγιναν τα εξιλαστήρια θύματα.

Προτείνω να απαλλαγούν όχι λόγω αμφιβολιών, αλλά γιατί δεν τέλεσαν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται» τόνισε νωρίτερα η εισαγγελέας στην αγόρευση της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα