Ελλάδα

Αττική: Το κατάστημα έκρυβε… τυχερά παιχνίδια και κάμερες

Ακόμη ένα κατάστημα το οποίο φαίνεται πως ήταν "βιτρίνα" αποκαλύφθηκε στην Αττική μετά από έλεγχο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κατάστημα διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Μετά από το “ντου” της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας το κατάστημα έκλεισε και συνελήφθησαν τρία άτομα. Ειδικότερα συνελήφθησαν μια 32χρονη αλλοδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες – παίκτες, οι οποίοι κατελήφθησαν να συμμετέχουν σε παράνομο τυχερό παιχνίδι. Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα που αφορούν τα παιχνίδια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιχνιδιών, οι οποίοι λειτουργούσαν, μέσω φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), καθώς επίσης και 3 κάμερες καταγραφής εικόνας του εσωτερικού χώρου.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 9 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κεντρική μονάδα υπολογιστή, φορητή μονάδα αποθήκευσης USB και το χρηματικό ποσό των 108 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων