Ελλάδα

Αττική: Το νησάκι Ντούνη με τις δαντελένιες ακρογιαλιές που πας με τα πόδια (video)

Μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στα Νότια προάστια της Αττικής βρίσκεται μια βραχονησίδα με το όνομα “Ντούνη” στην οποία μπορείς να πας ακόμα και περπατώντας.

Σύμφωνα με το upstories για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νησάκι θα χρειαστεί να μεταβειτε αρχικά ως την Αγία Μαρίνα Κορωπίου και να συνεχίσετε με πορεία προς το Σούνιο για περίπου ακόμα 1χλμ.

Μόλις φτάσετε στην τοποθεσία Αλθέα όπου και δεσπόζει το επιβλητικό αλλά εγκαταλελειμμένο ομώνυμο ξενοδοχείο αφήστε το αυτοκίνητο σας και κατεβείτε στην παραλία “Ηλιόπουλος” και από εκεί περπατώντας μέσα από την θάλασσα μπορείτε να μεταβείτε στη Νήσο Ντούνη. Μόλις θα έχετε φτάσει σε έναν απίστευτο πλωτό παράδεισο με μικρούς κολπίσκους και από τις δύο πλευρές του νησιού με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βοριάδες έως 7 μποφόρ σε Αιγαίο και Κρήτη – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς
Καιρός
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες – Νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα σε Άγιο Ιωάννη και Φέρμα
Πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα - Κάηκαν πάνω από 12.000 στρέμματα - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα
Φωτιά στην Ιεράπετρα