Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα αποτροπής που έστειλε ο Α/ΓΕΑ παρουσία Τσίπρα!
Στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.
Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας έστειλε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μήνυμα για την αξιοπιστία, το αξιόμαχο και το κύρος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Ζαγκλιβερίου – Καλαμωτού όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος
Γείτονες και γνωστοί κατέθεσαν πως τον έβλεπαν συχνά να τριγυρνά σε χώρους με παιδιά - Ο ίδιος υποστηρίζει πως συγκεκριμένη οικογένεια του έκανε καταγγελία γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν τους δάνεισε χρήματα