Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκίνητα – βόμβες με φιάλες οξυγόνου και ασετιλίνης θα έβαζαν οι τρομοκράτες – Ίσως σχεδίαζαν πολλαπλό χτύπημα

Αυτοκίνητα – βόμβες με φιάλες οξυγόνου και ασετιλίνης θα έβαζαν οι τρομοκράτες – Ίσως σχεδίαζαν πολλαπλό χτύπημα

– Με παγιδευμένα αυτοκίνητα θα χτυπούσαν τους στόχους τους οι τρομοκράτες
– Ίσως ετοίμαζαν πολλαπλό χτύπημα λέει η Αντιτρομοκρατική
– Το μυστήριο με τον 30χρονο που το «παίζει» Ιταλός.

Οι αστυνομικοί από τα σχεδιαγράμματα που βρήκαν στην κατοχή του μυστηριώδη «Ιταλού», που αρνείται να αποκαλύψει τα στοιχεία του, εκτιμούν πως η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», θα χτυπούσε τον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη, η το πρόεδρο του ΣΕΒ Θ. Φέσα, η τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θ. Βενιάμη, με παγιδευμένο αυτοκίνητο σταθμευμένο σε σημείο στα δρομολόγια που χρησιμοποιούν καθημερινά στης μετακινήσεις τους οι τρεις οικονομικοί παράγοντες.

Μάλιστα το γεγονός πως ο 30χρονος «Ιταλός» έψαχνε καταστήματα που πωλούν φιάλες οξυγόνου και ασετιλίνης, αλλά και η ένδειξη «λουκάνικα» σε μια από της σημειώσεις του, δείχνει ευθέως πως το χτύπημα θα πραγματοποιούν με αυτό το συνδυασμό, ο οποίος δημιουργεί καταστροφικές εκρήξεις ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να ήθελαν ακόμα και νεκρό.

Και η ΟΛΑ στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής
 

Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν οριοθετήσει και την ημερομηνία εκδήλωσης του χτυπήματος, που δεν είναι άλλη από της 4/10, δηλαδή αύριο Σαββάτο, και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα εξαπέλυαν πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα σε πολιτικοοικονομικούς στόχους.

Δηλαδή να χτυπούσαν συνδυασμένα τους επιχειρηματίες που είχε σημειωμένους στο μπλοκάκι του ο «Ιταλός», και τα γραφεία τις Ν.Δ. στην Λ. Συγγρού, όπου το Σάββατο θα λάβουν χώρα επίσημες εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος: «….γεγονός είναι πως προλάβαμε ένα πολλή σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα, που θα είχε ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο για την χώρα μας ακόμα στο εξωτερικό» λέει με νόημα στο «Newsit» αστυνομικός που έχει σαφή γνώση των ερευνών.

Ετοίμαζαν πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα σε πολιτικοοικονομικούς στόχους
 

Τέλος το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο, από συγκεκριμένα στοιχεία που έχει στα χέρια του πιστεύει πως δεν «ακουμπά» μόνο των «Επαναστατικό Αγώνα», αλλά ακόμα και την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», η οποία έχει χτυπήσει με Καλάσνικωφ τόσο τα γραφεία τις Ν.Δ. όσο και την κατοικία του Γερμανού Πρέσβη στην Ελλάδα στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μπορεί σε παλαιότερες προκηρύξεις του ο Νίκος Μαζιώτης να αρνείται πως ο «Ε.Α.» έχει ουδεμία σχέση με την «Ο.Λ.Α.», πλην όμως η πολλές και σοβαρές ομοιότητες στις προκηρύξεις των δυο ένοπλων οργανώσεων, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως οι δυο ομάδες έχουν κοινή αφετηρία και δράση.

Διαβάστε επίσης:

Ο Θ. Βενιάμης, ο πρόεδρος των Ελλήνων Εφοπλιστών που ήταν στόχος των τρομοκρατών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε