Ελλάδα

Δ. Καμμένος: Έστειλαν 40 σάκους για σορούς τα μεσάνυχτα – Ήξεραν για τους νεκρούς

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι αρχές όχι μόνο γνώριζαν για τους δεκάδες νεκρούς, αλλά ήδη τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς στον δήμο Ραφήνας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί στις 7” ο Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό, όπου δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, το ΚΕΛΛΠΝΟ συνοδεία αστυνομικών έστειλε στον δήμο Ραφήνας 40 σάκους για την περισυλλογή πτωμάτων. Αυτό, είπε ο κ. Καμμένος αποδεικνύει ότι ήταν ήδη γνωστό πως οι αρχές είχαν ήδη εικόνα για δεκάδες νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου 2
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία 1
Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό 3χρονο κορίτσι του Παλαιού Φαλήρου - Προμελέτη και συγκάλυψη «δείχνουν» τα ευρήματα
Η μητέρα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή όπου καλείται να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων - Η ίδια πέφτει σε αντιφάσεις και αλλάζει συνεχώς την ομολογία της
Το δώμα που έμενε η οικογένεια στα Πατήσια 2