Ελλάδα

Δάφνη: Ληστής έκλεψε χρήματα από φούρνο και τον χτύπησε ο ιδιοκτήτης με φτυάρι

Θύμα ληστείας, έπεσε ιδιοκτήτης αρτοποιείου στη Δάφνη, ο οποίος επιτέθηκε στον δράστη αλλά δεν κατάφερε να τον αφοπλίσει. 

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όπως έχει καταγραφεί και σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης ενός αρτοποιείου στην Δάφνη, ενώ βρισκόταν με τον γιο του μέσα στο παρασκευαστήριο, αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός διαρρήκτη.

Ο δράστης φορώντας κράνος έσπασε την τζαμαρία της εισόδου, εισέβαλε στο μαγαζί και έσπευσε στην ταμειακή μηχανή από όπου άρπαξε 3.500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης, που μαζί με τον γιο του άκουσαν τον θόρυβο, βγήκαν στον δρόμο, από την πίσω πόρτα του καταστήματος και περίμεναν τον δράστη να βγει.

Όταν τον είδαν, ο φούρναρης τον χτύπησε με το φτυάρι ώστε να τον ακινητοποιήσει, ωστόσο ο δράστης διέφυγε.

Στην προσπάθεια του να τον σταματήσει, ο αρτοποιός χτυπήθηκε ελαφρά από τον μαχαίρι του δράστη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για να λάβει ιατρική φροντίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα: Κλείνουν σήμερα τις σήραγγες των Τεμπών για τα φορτηγά – Τι θα γίνει τις μέρες των Χριστουγέννων
Αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους εμφανίζονται οι αγρότες που διαμηνύουν ότι θα κάνουν Χριστούγεννα στα μπλόκα και παραμένουν...
Μπλόκα αγροτών
Έπιασαν «δουλειά» οι «έξυπνες» κάμερες της Τροχαίας στην Αττική: Πάνω από 2.500 παραβάσεις σε μόλις 4 ημέρες
Τα 8 σημεία στα οποία λειτουργούν πιλοτικά οι μοναδικές κάμερες AI, περιλαμβάνουν το Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής καθώς και περιοχές όπως η Ραφήνα και η Καλλιθέα
Κάμερα στη Συγγρού 19