Ελλάδα

Δεν άφησαν την τρόικα να μπει στο υπουργείο Μεταφορών

Έκλεισαν την είσοδο και το πάρκινγκ του υπουργείου Μεταφορών στο Χολαργό περίπου 50 εργαζόμενοι και άφησαν την τρόικα... εκτός! Τελικά, η συνάντηση Ραγκούση-τρόικας θα γίνει στις 18:00, άγνωστο που.

Οι υπάλληλοι του υπουργείου συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί και κατέλαβαν το κτίριο του υπουργείου Μεταφορών, όπου επρόκειτο να γίνει η συνάντηση η συνάντηση του υπουργού με τους επικεφαλής των ελεγκτών.

Έκλεισαν την είσοδο και το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Αναστάσεως, εμποδίζοντας την άφιξη της τρόικας, που είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.





Οι καταλήψεις ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης. Στο υπουργείο Οικονομικών, οι εργαζόμενοι έμειναν όλη τη νύχτα στο κτίριο της οδού Νίκης, ενώ προγραμματίζουν και σήμερα να μπλοκάρουν την είσοδο της τρόικας στο υπουργείο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπουργεία υπό πολιορκία

Η τρόικα την Παρασκευή στο Ραγκούση για τα κλειστά επαγγέλματα

«Έριξαν πόρτα» στον τροϊκανό! Δείτε φωτογραφίες

Εδώ και τώρα απολύσεις θέλει η τρόικα – Ποιοι κινδυνεύουν άμεσα και γιατί

Το υπουργείο δηλώνει ικανοποιημένο από την συνάντηση Βενιζέλου – τρόϊκας – Η τρόικα;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
1
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 2
Αμφιλοχία: Ο 67χρονος είχε χτυπήσει τον 95χρονο πατέρα του το Πάσχα καταγγέλλει συγγενής της οικογένειας – «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο»
Ο δράστης που ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ πριν κάποια χρόνια, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού
O 67χρονος πρώην αστυνομικός που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του 1