Ελλάδα

Πεζός παρασύρθηκε από νταλίκα και σκοτώθηκε στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας

Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη και κανείς δεν τον έχει αναζητήσει μέχρι στιγμής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα φονικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (11/3/2026) τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της ΒΙΟΣΕΡ και στο ρεύμα προς Τρίκαλα, όταν πεζός παρασύρθηκε από νταλίκα και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaopinion.gr, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, και ενώ στο σημείο επικρατούσε περιορισμένη ορατότητα, μια νταλίκα παρέσυρε έναν πεζό που κινούνταν στη μέση του δρόμου. Από τη σφοδρή παράσυρση στην Εθνική Οδό άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη σορό στο νοσοκομείο.

Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κανείς δεν τον έχει αναζητήσει μέχρι στιγμής.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αριστοτέλης Δαμίγος: Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Έλληνα σύνδεσμο του ελικοπτέρου που έπεσε στην Ψάθα
Ο Αριστοτέλης Δαμίγος ήταν πιλότος και συντονιστής-μεταφραστής και έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα
Ο Αριστοτέλης Δαμίγκος, 8