Ελλάδα

Δεν είδαν τελικά τον Σαχινίδη οι ομολογιούχοι

Για άλλη μια μέρα, απλοί άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το κράτος και είδαν τους κόπους μιας ζωής να «κουρεύονται» με το έτσι θέλω, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια πήγαν... Βουλή!

«Κλέφτες, κλέφτες, τα λεφτά μας πίσω» και «ντροπή σας απατεώνες» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται. Οι ομολογιούχοι επιδίωξαν να δουν τον υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, αλλά τους ενημέρωσαν ότι βρίσκεται στη Βουλή.

Και γι’ αυτό έφυγαν από το υπουργείο στην οδό Νίκης και πήγαν στη Βουλή, όπου συγκεντρώθηκαν μπροστά στ μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αμαλίας. Αντιπροσωπεία τους μπήκε στη Βουλή για να συναντήσει τον κ. Σαχινίδη, ο οποίος όμως ήταν πολύ… απασχολημένος για να τους δει.

Νωρίτερα, είχαν συνάντηση στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Του μετέφεραν τα αιτήματά τους και η απάντηση που πήραν ήταν πως “δεσμεύομαι από το Eurogroup και δε μπορώ να κάνω τίποτα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ατέλειωτος θρήνος για τους 7 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στο «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία - Σε σοκ οι συγγενείς και η «οικογένεια» του Δικεφάλου
Στη Ρουμανία έχουν φτάσει οικογένειες των θυμάτων, «γράφοντας» την επόμενη πράξη του δράματος - Όλοι μιλούν για έναν δρόμο «καρμανιόλα» που θερίζει ζωές
Τραγωδία στη Ρουμανία
Βιολάντα: «Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας» – Νέα ανακοίνωση της εταιρείας
«Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος»
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ "ΒΙΟΛΑΝΤΑ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ