Ελλάδα

«Δεν με νοιάζει να πεθάνω» λέει η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

«Ο μπαμπάς έπνιγε τον αδερφό μου σε κουβά με νερό και έλεγε στη μαμά ότι θα την σκοτώσει» λέει η κόρη των αστυνομικών

Σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να υποβληθεί η 35χρονη μετά τα σοκαριστικά στοιχεία για την ασέλγεια εις βάρος της και των ανήλικων παιδιών της από τον αστυνομικό της Βουλής και σύζυγό της.

Σε δηλώσεις της στο Star η 35χρονη, επίσης αστυνομικός, ανέφερε ότι δεν την νοιάζει η τιμωρία της, δηλαδή το αν θα οδηγηθεί στην φυλακή ως συνένοχη στην κακοποίηση των παιδιών της μαζί με τον αστυνομικό της Βουλής ή αν θα πεθάνει. Η ίδια ενημερώθηκε την Τρίτη (10.12.2024).

«Όποτε μου ζητηθεί να εξεταστώ από ειδικό είμαι στη διάθεσή του. Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι ψυχικά ασταθής, δεν έκρυψα τη νοσηλεία μου, η οποία όμως ήταν αποτέλεσμα της χρόνιας κακοποίησης που είχα υποστεί από τον σύζυγό μου.

Και να μπω στη φυλακή ή να πεθάνω δεν με νοιάζει. Τα παιδιά έστω και τώρα είναι καλά», είπε η 35χρονη αστυνομικός.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έχει κριθεί κατεπείγουσα, ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασης της 35χρονης θα είναι παρόντες και τεχνικοί σύμβουλοι, τόσο από την πλευρά της όσο και από την πλευρά του συζύγου της.

«Μας έδειρε για ένα πορτοφόλι»

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει η 13χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία σε κατάθεσή της αποκάλυψε ακόμη ένα περιστατικό βίας που υπέστη η ίδια και τα αδέρφια της από τον πατέρα τους με αφορμή ένα πορτοφόλι.

«Μία μέρα έψαχνε ένα πορτοφόλι. Μας κατηγορούσε ότι εμείς το πήραμε και πως έπρεπε να κάτσουμε να το βρούμε. Επειδή μας κατηγορούσε κάθε μέρα, αναγκαστήκαμε να του λέμε ψέματα. Μας βάραγε. Τον αδερφό μου τον έπνιγε σε έναν κουβά με νερό, την μία μου αδερφή την βάραγε με το γκλομπ και με ζωστήρα.

Και μένα με χτυπούσε με τον ζωστήρα. Τελικά το πορτοφόλι ήταν σε άλλο σπίτι. Τζάμπα φάγαμε ξύλο», είπε η 13χρονη.

Παράλληλα η 12χρονη κόρη ανέφερε: «Ο μπαμπάς παρακολουθούσε το κινητό της μαμάς και της έβαζε να ακούσει φωνητικές ηχογραφήσεις. Την χτύπαγε, είχα ακούσει να της λέει “θα σε ξεκοιλιάσω, θα σου σπάσω τα κόκαλα”. Η μαμά του απαντούσε ότι θα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο. “Θα σε έχω σκοτώσει ήδη πριν έρθει” της έλεγε», αποκάλυψε το κορίτσι.

Τα κορίτσια της οικογένειας θα μεταφερθούν από το νοσοκομείο όπου βρίσκονται σε δομή φιλοξενίας εντός Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΣτΕ: Πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη μη κατεδάφιση των 3 τελευταίων ορόφων του ξενοδοχείου Coco – Mat
Κατά το ΣτΕ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είχε την υποχρέωση μετά τον έλεγχο της επίμαχης σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς στην υπογραφή και ομαλή εκτέλεση της
Συμβούλιο της Επικρατείας
Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εγνατία στο ύψος του Παληού στην Καβάλα - Άνοιξε ο δρόμος έπειτα από επιχείρηση απομάκρυνσης
Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να μετακινηθεί το βυτιοφόρο από τον δρόμο, αλλά και για να γίνει σταδιακή αποσυμφόρηση του δρόμου
Βυτιοφόρο
Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στο Κιάτο: Μαλλιά 40χρονης πιάστηκαν σε μηχάνημα και της έφυγε όλο το δέρμα
Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού - Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αττική
Ασθενοφόρο