Ελλάδα

Διακόπηκε η δίκη του γνωστού ντράμερ που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

Άρχισε για να διακοπεί για τις 17 Μαΐου 2022 η δίκη γνωστού ντράμερ, πρώην συνεργάτη γνωστού συγκροτήματος, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Η δίκη του ντράμερ διεκόπη κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης του κατηγορούμενου μουσικού, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα (11.04.2022) στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν του είχε αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, του είχε όμως χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία του στη δευτεροβάθμια δίκη ο κατηγορούμενος με την πρωτόδικη απόφαση υποχρεώθηκε να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύθηκε και έξοδος από τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανακοίνωση Τυχεροπούλου για οριστική απομάκρυνση της από ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκανδαλώδης απόφαση και συγκάλυψη»
Τι απαντά η Παρασκευή Τυχεροπούλου στην απόφαση της Διοίκησης ΑΑΔΕ να τεθεί εκτός του «Νέου ΟΠΕΚΕΠΕ»: «Για σκανδαλώδη απόφαση και συγκάλυψη του σκανδάλου» κάνει λόγο η ίδια
ΟΠΕΚΕΠΕ
Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας στην Θεσσαλονίκη
Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά αναβλήθηκε, καθώς εκκρεμεί στα αστικά δικαστήρια η απόφαση αναφορικά με την αγωγή αποζημίωσης - λόγω ψυχικής οδύνης - που υποβλήθηκε κατά της συνοδηγού
Η 21χρονη Έμμα Καρυωτάκη που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2022