Ελλάδα

Διαμαρτυρία Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό – Πέταξαν τρικάκια, πάνω από 50 προσαγωγές

Η αναρχική ομάδα βρέθηκε στην πρεσβεία μετά το τέλος πορείας στο κέντρο της Αθήνας σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Σε τουλάχιστον 57 προσαγωγές προχώρησε, νωρίς το βράδυ της Κυριακής (01.06.2025), η αστυνομία μετά τη διαμαρτυρία μελών του Ρουβίκωνα έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, στο Παλαιό Ψυχικό. 

Ο Ρουβίκωνας, βρέθηκε στην πρεσβεία του Ισραήλ μετά το τέλος πορείας στο κέντρο της Αθήνας σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, όπου και πέταξε τρικάκια.

Η αναρχική ομάδα συγκετρώθηκε έξω από την πρεσβεία , άνοιξαν πανό, ενώ τοποθέτησαν ένα ακόμα σε μια γειτονική οικοδομή,

Επί τόπου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που έκανε 57 προσαγωγές.

Στην κινητοποίηση, μεταξύ άλλων, καλούσαν το ΠΑΜΕ, η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, η Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας και πολλές ακόμη οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχει ευαισθησία από παιδί» - Έκκληση του πατέρα του 15χρονου Δημήτρη που χρειάζεται μεταμόσχευση μετά από θερμοπληξία
«Στα 15 όμως, παλικαράκι πιά, που πήγε διακοπές ξέχασε ότι έχει ευαισθησία στην ζέστη και αποφάσισε να ανέβει με τους φίλους του περίπατο στο βουνό»
Η διακομιδή του 15χρονου 1