Ελλάδα

Διόνυσος: Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε σπίτι – Άφαντος ο συγκάτοικος του θύματος

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα σε σπίτι στην περιοχή του Διονύσου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (05.06.2024) βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος ένας άνδρας γύρω στα 40, από το Πακιστάν μέσα σε σπίτι. Η σωρός του νεκρού εντοπίστηκε στην περιοχή του Διονύσου Αττικής επί της οδού Ροδοπόλεως.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο άτυχος άνδρας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως τα τραύματά του φέρεται να έχουν γίνει από επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οικείοι του τον έψαχναν και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Το πτώμα φέρεται να βρήκε ο σιδεράς για τον οποίο δούλευε ο 40χρονος. Ο ίδιος μπήκε σπίτι του υπαλλήλου του αφού βρήκε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και βρήκε τον άτυχο άνδρα νεκρό στο κρεβάτι του. 

Το θύμα μάλλον συγκατοικούσε και με άλλο άτομο το οποίο δεν βρέθηκε στο σπίτι αλλά ούτε εμφανίστηκε στην δουλειά του σήμερα. Από την πρώτη εικόνα, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με έναν γείτονα που έχει το μπακάλικο της γειτονιάς, ο άνδρας: «Ήταν πολύ ήσυχος και τυπικός στη δουλειά του. Έμενε στο σπίτι 15 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με παιδιά. Η γυναίκα του και τα 3 τους παιδιά βρίσκονται το Πακιστάν».

Τελευταία φορά που το θύμα εθεάθη στην γειτονιά ήταν εχτές το βράδυ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων