Ελλάδα

Διπλό μέτωπο: στα όριά τους τα νησιά από την απεργία στα πλοία-Πνίγουν την Αθήνα τα σκουπίδια

Δύσκολη η εβδομάδα που ξεκίνησε με τα πλοία να παραμένουν δεμένα και τα σκουπίδια να σχηματίζουν βουνά στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

Με δύο ανοιχτά μέτωπα ξενικά η εβδομάδα. Το ένα αφορά την συνέχιση της απεργίας της ΠΝΟ μέχρι αύριο το πρωί- με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης -που έχει προκαλέσει έμφραγμα στην αγορά και την προειδοποίηση με επιστράτευση απο πλευράς της κυβέρνησης.
Σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που δημιουργήθηκε με παραγωγούς στην Κρήτη, έφθασαν το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά, τρία πλοία μεταφέροντας μόνο φορτηγά με ευπαθή προϊόντα.
Στις 8 το βράδυ αναχώρησε απο το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά, άλλο ένα πλοίο με φορτηγά που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα.
Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου έχουν να αντιμετωπίσουν και τα σκουπίδια που σχηματίζουν βουνά έξω απο τα σπίτια τους. Η απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ μπορεί να έληξε αλλά τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους εξαιτίας του γεγονότος οτι μόνο 7 υπάλληλοι έχουν παραμείνει στην χωματερή Ανω Λιοσίων για την επεξεργασία των απορριμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
“Έμφραγμα” στην αγορά από τα κλειστά λιμάνια

Αποκάλυψη NewsIt: Σε χωματερή μετέτρεψαν το πάρκινγ των απορριματοφόρων

Η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια αλλά το Κολωνάκι λάμπει! – Περισσότεροι από 33.000 τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα 

 

Κινδυνεύουμε να πνιγούμε στα σκουπίδια – Μόνο 7 υπάλληλοι για όλα τα σκουπίδια της Αττικής 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Atlantic Council και Όμιλος Antenna συνεργάζονται για τη σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και Μέσης Ανατολής
Το AEGGIS θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει τη διαδικασία των υφιστάμενων Συνόδων της Ευρώπης και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της προσεχούς Συνόδου του 2026 στο Ριάντ
Atlantic Council και Όμιλος Antenna
Τουρίστρια τραυματίστηκε στο φαράγγι της Ίμπρου στην Κρήτη - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση της 60χρονης
Λόγω του τραυματισμού η 60χρονη δεν μπορούσε να περπατήσει, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να την μεταφέρουν με φορείο μέχρι την έξοδο του φαραγγιού στο χωριό Κομιτάδες
Φαράγγι 1