Ελλάδα

Δρομολογείται η δημιουργία νέας, κλειστής αγοράς, στον Πειραιά

Τη δημιουργία νέας κλειστής αγοράς στον Πειραιά, στο χώρο που στεγάζεται το παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στην περιοχή της Πλατείας Ιπποδαμείας συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ Σταύρος Στεφόπουλος.

Σημειώνεται πως μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, του δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά έχουν ήδη προηγηθεί συνεννοήσεις στις οποίες υπήρξε ταύτιση απόψεων.

 

Από την πλευρά της η ΣΤΑΣΥ, κατά τη σημερινή συνάντηση, συμφώνησε στην συνεκμετάλλευση του ακινήτου στην Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την εξέταση του προσφορότερου τρόπου, προκειμένου να συντελεστεί η συνεκμετάλλευση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά παρουσίασε διεξοδικά το ζήτημα της «Ιπποδάμειας Αγοράς» διαμέσου της αξιοποίησης του υφιστάμενου κτηριακού αποθέματος και των σημαντικών ωφελημάτων, που θα προκύψουν από την αναβάθμιση της περιοχής αυτής: τόνωση και διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας, λειτουργία της αγοράς ως σημείου αναφοράς, που θα προσελκύσει επισκέπτες και καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ερευνούν το «δρόμο» του χρήματος μετά τη σύλληψη του Γιώργου Τσαγκαράκη για το Ευαγγέλιο και τους 300 πλαστούς πίνακες - Η ανακοίνωση από τη γκαλερί
Ο γνωστός γκαλερίστας υποστηρίζει ότι οι πίνακες δεν ήταν προς πώληση αλλά δικοί του, από την συλλογή του - Για το Ευαγγέλιο τονίζεται από την πλευρά του, ότι θα παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές
Γιώργος Τσαγκαράκης: Ερευνούν το «δρόμο» του χρήματος μετά τη σύλληψη του γνωστού γκαλερίστα για το Ευαγγέλιο και τους 300 πλαστούς πίνακες – Η ανακοίνωση από τη γκαλερί