Ελλάδα

Δυο νεκροί από φωτιά σε Σπάρτη και Ροδόπη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ζωή τους έχασαν δυο άνθρωποι μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (19.03.2024) σε Σπάρτη και Ροδόπη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα  σε κτίριο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Αμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ταυτοποίησή του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε σπίτι στην περιοχή Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες όπου εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

 

Τα αίτια της φωτιάς τόσο στη Λακωνία όσο και την οικία στη Ροδόπη ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 5