Ελλάδα

Δυο νεκροί από φωτιά σε Σπάρτη και Ροδόπη

Την ζωή τους έχασαν δυο άνθρωποι μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (19.03.2024) σε Σπάρτη και Ροδόπη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα  σε κτίριο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Αμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ταυτοποίησή του.

Τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε σπίτι στην περιοχή Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες όπου εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

 

Τα αίτια της φωτιάς τόσο στη Λακωνία όσο και την οικία στη Ροδόπη ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια ο αστυνομικός για το revenge porn – «Μέχρι η ντροπή να αλλάξει μεριά» έγραφε η μπλούζα της
«Η ιστορία ξεκίνησε από το 2018 και ήθελα να αυτοκτονήσω όταν το έμαθα. Τότε ντρεπόμουν και χαίρομαι που δεν το έκανα, γιατί τώρα δεν ντρέπομαι»
Η Έλενα Κρεμλίδου με τη δικηγόρο της
Χάρης Θεοχάρης για την επίθεση στο γραφείο του: Πράξη δειλίας και τυφλής βίας, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
«Κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το μόνο παρήγορο στοιχείο μιας ενέργειας που δεν στρέφεται μόνο εναντίον προσώπων, αλλά εναντίον των θεσμών και της ίδιας της πολιτικής ζωής»
Επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη