Ελλάδα

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα και το Πόρτο Γερμενό

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα την Κυριακή (18.08.2024). Ένας άνδρας πνίγηκε, κάνοντας μπάνιο, στη Λούτσα και μία γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού.

Τις μεσημεριανές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 61χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας (Αρτέμιδας) Αττικής.

Στον 61χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης, μεσημεριανές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού, μία 76χρονη.

Η γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή της Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 160 οδηγοί θετικοί σε αλκοτέστ – Σε σχεδόν 8.000 ελέγχους προχώρησε η ΕΛΑΣ το Σαββατοκύριακο
Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Λεωφόρου Ποσειδώνος, Λεωφόρου Βουλιαγμένης και βεβαιώθηκαν 166 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Αλκοτέστ
7
Όλη η δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που αποτελούνταν από οπαδούς μεγάλης ομάδας – 12 συλλήψεις μέχρι στιγμής
Τα μέλη κατηγορούνται για οργανωμένες επιθέσεις με στόχο οπαδούς άλλων ομάδων αλλά και αστυνομικούς, με χαρακτηριστική περίπτωση τη διαδήλωση για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών
Αστυνομία 7