Ελλάδα

Έφοδος του ελληνικού FBI στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα αρχεία προκειμένου να προχωρήσουν σε διασταυρώσεις

Έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε σήμερα (09/07/25) το ελληνικό FBI.

Η έφοδος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε προκειμένου να πάρουν τα ύποπτα ΑΦΜ και όλο το υλικό από σκληρούς δίσκους υπολογιστών και αρχεία προκειμένου να γίνουν οι διασταυρώσεις που έχουν προαναγγελθεί. 

Πρόκειται για την Ειδική Ομάδα Ελέγχου (Task Force) που ανακοίνωσε ο πρόσφατα ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).

Η Task Force έχει μπει με παραγγελία του εποπτεύοντα εισαγγελέα εφετών στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει όλα τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων του Οργανισμού και να ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκλονιστική εικόνα της πύρινης λαίλαπας στον Ωρωπό όπως φαίνεται από το πυροφυλάκιο του Κατσιμιδίου στην Πάρνηθα
Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων στο σημείο, που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες
Φωτιά στον Ωρωπό