Ελλάδα

Έγινε το ραντεβού Μπαλτάκου Φράγκου – Πού συμφώνησαν

Σε μία ταβέρνα της Πεντέλης έγινε το ραντεβού του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά και του Φραγκούλη Φράγκου πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ.

Το ραντεβού κανονιζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά πάντα κάτι το οδηγούσε σε αναβολή. Το θέμα της συζήτησης πολιτικό και φυσικά είχε να κάνει με την φημολογία για την δημιουργία νέου κόμματος που ετοιμάζει ο κ. Μπαλτάκος.

Που συμφώνησαν Μπαλτάκος – Φράγκος; Ότι είναι αναγκαία η δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος που θα ξεκινά από τον “φράχτη” της ΝΔ και θα προσεγγίζει τον “φράχτη” της Χρυσής Αυγής και των “παραπλανημένων” ψηφοφόρων που άφησαν άλλα δεξιά σχήματα και στράφηκαν προς τα εκεί.

Περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στη Νάξο που ξάφριζαν σπίτια και στην Πάρο – Βρέθηκαν πάνω τους χιλιάδες ευρώ
Ο ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου και νοσηλεύεται φρουρούμενος
Τσάντα
2
Μειώθηκαν κατά 500.000 οι κάτοικοι της Ελλάδας – Πότε ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού και των γεννήσεων
Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε σχεδόν κατά μισό εκατομμύριο μεταξύ 2011 και 2024, ενώ η χώρα γερνάει ολοένα και περισσότερο, σύμφωνα με ανάλυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πληθυσμός 36