Ελλάδα

Εικόνες ντροπής! Δάση έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία στην Αθήνα

Εικόνες ντροπής κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε. Άνθρωποι που δεν έχουν τα χρήματα να "νοικιάσουν" για επιπλέον χρόνια τάφους, θάβουν τους δικούς τους ανθρώπους σε δάση κοντά στα νεκροταφεία της Αθήνας. Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται το "μπλόκο" στην αποτέφρωση των νεκρών στην Ελλάδα.

Οι εικόνες, που βλέπετε στο βίντεο, είναι από τον Χολαργό, μια ανάσα δηλαδή από το κέντρο της Αθήνας. Συμπολίτες μας που δεν είχαν χρήματα για να συνεχίσουν να πληρώνουν τοςυ τάφους των δικών τους ανθρώπων μετά το πέρας της τετραετίας, δημιούργησαν ένα παρά – νεκροταφείο, λίγα μέτρα από το κανονικό. Οι σοροί των νεκρών δεν έχουν λιώσει και πάνω στην απελπίσια τους, “έθαψαν” και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και ενώ τα νεκροταφεία της χώρας είναι “ασφυκτικά” γεμάτα και τα “ενοίκια” είναι πανάκριβα, συνεχίζεται το “μπλόκο” στην αποτέφρωση, παρά το γεγονός ότι υπάρχει νόμος για αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα εδώ και χρόνια.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων