Ελλάδα

Εισαγγελέας στον φούρναρη που βασάνισε τον Αιγύπτιο εργάτη: Η πόρτα της αποφυλάκισής σας ούτε που αχνοφαίνεται

Αναβλήθηκε για τις 5 Οκτωβρίου 2016, λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση της έφεσης των βασανιστών του Αιγύπτιου εργάτη Ουαλίντ Τάλεμπ.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά ανέβαλε λόγω της αποχής των δικηγόρων την εκδίκαση της έφεσης των βασανιστών του Αιγύπτιου εργάτη Ουαλίντ Τάλεμπ για τις 5 Οκτωβρίου 2016.

Στο αίτημα του εργοδότη-φούρναρη για αποφυλάκισή του (εκτίει ποινή 13 χρόνων κάθειρξης), ο εισαγγελέας απάντησε: «Η πόρτα της αποφυλάκισής σας ούτε που αχνοφαίνεται».

Όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε, η απάντηση ήταν: «Να μείνετε μέσα να σκεφτείτε τι κάνατε στην αξιοπρέπεια αυτού του ανθρώπου».

Πηγή: efsyn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μπαμπασίδης κατά Τυχεροπούλου του ΟΠΕΚΕΠΕ – « Δεν παρέδιδε το ερμάριο με τα έγγραφα των έλεγχων, το ανοίξαμε με αλυσοπρίονο»
«Μέσα στην ντουλάπα βρέθηκαν 13 ιεραρχικές προσφυγές» είπε ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ για την Παρασκευή Τυχεροπούλου, πρώην διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου και ειδική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Κυριάκος Μπαμπασίδης
Πιθανόν την Παρασκευή η απάντηση στο αίτημα Ρούτσι για την εκταφή του παιδιού του και τον έλεγχο DNA
Νέα αιτήματα εκταφής για τα θύματα των Τεμπών - Την Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η απόφαση για τις τοξικολογικές έρευνες που θα δείξουν την αιτία θανάτου του Ντένις Ρούτσι
Ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις, στην τραγωδία στα Τέμπη
Οι νομικές κινήσεις της οικογένειας Λαιμού και το παρόμοιο περιστατικό με την Μαρίσσα - «Θα μπορούσα να είμαι στη θέση της»
Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον χαμό της Μαρίσσας Λαιμού στο Λονδίνο και οι αρχές δεν έχουν αποσαφηνίσει τα αίτια, με αποτέλεσμα η οικογένεια Λαιμού διορίσει δικηγόρους για την υπόθεση
Η Μαρίσσα Λαιμού
2