Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους στα νοσοκομεία για να αποτραπούν διασωληνώσεις

Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις καταγγελίες σχετικά με εφόδους ατόμων σε νοσοκομεία για να αποτρέψουν τις διασωληνώσεις.

Την εντολή για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασωτάκης, θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης των μέτρων κατά του COVID και βίας κατά υπαλλήλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
1
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 2
Αμφιλοχία: Ο 67χρονος είχε χτυπήσει τον 95χρονο πατέρα του το Πάσχα καταγγέλλει συγγενής της οικογένειας – «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο»
Ο δράστης που ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ πριν κάποια χρόνια, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού
O 67χρονος πρώην αστυνομικός που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του 1