Site icon NewsIT
08:02 Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Εισβολή ΠΑΜΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη δημόσια συζήτηση για την Παιδεία (ΦΩΤΟ)

Με διαμαρτυρίες και ένταση ξεκίνησε η πρώτη δημόσια συζήτηση για την Παιδεία, καθώς παρεμβάσεις εκπαιδευτικών και φοιτητών ανήρτησαν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης για τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία, για τις συνθήκες εργασίας των αναπληρωτών, αλλά και για το ασφαλιστικό, εμποδίζοντας την έναρξη της εκδήλωσης.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικά, ματαιώθηκε η πρώτη δημόσια συζήτηση για την Παιδεία, καθώς η ένταση που προκλήθηκε κατά την έναρξή της, δεν επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

“Εμείς τους δώσαμε το λόγο να τοποθετηθούν, αλλά φαίνεται ότι ήρθαν αποφασισμένοι να ματαιώσουν την εκδήλωση”, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αντώνης Λιάκος, πρόεδρος της επιτροπής εθνικού και κοινωνικού διαλόγου και πρόσθεσε: “Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τον συνεχίσουμε”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, EUROKINISSI

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version