Ελλάδα

Συγκίνηση στον Άγιο Σάββα για εκατοντάδες πιστούς που έχουν συρρεύσει για να προσκυνήσουν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας!

- Ατέλειωτες ουρές από τις 06.00 το πρωί έξω από το ογκολογικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας"
- Πστοί και συγγενείς ασθενών περιμένουν για να προσκυνήσουν το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας
- Λίγα λεπτά πριν τις 10.00 έφτασε στο νοσοκομείο η πομπή με το ιερό λείψανο
- Δυο ώρες θα μείνει στο νοσοκομείο - Δεν λείπουν η ένταση και τα νεύρα
- Αιχμές από τους εργαζόμενους: Δεν συνάδει σε ένα νοσοκομείο σαν το δικό μας να είναι κλειστές οι πόρτες!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες από το πρωί είναι συγκινητικές. Καρκινοπαθείς, συγγενείς καρκινοπαθών, περαστικοί, άνθρωποι κάθε ηλικίας κάθονται υπομονετικά για ώρες στην ουρά έξω από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Η οδός Δημητσάνας είναι κλειστή και η τροχαία έχει εφαρμόσει ειδικά μέτρα γύρω από το νοσοκομείο.  Η πομπή ξεκίνησε στις 09.26 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας και έφτασε στον Άγιο Σάββα λίγα λεπτά πριν τις 10.00. Έχει προγραμματισθεί να μείνει στο νοσοκομείο έως τις 12.00 αλλά λόγω της κοσμοσυρροής δεν αποκλείεται να μείνει περισσότερο.












Το ιερό λείψανο μεταφέρθηκε τελικά με ΙΧ από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας. Θα μείνει στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου για περίπου δύο ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αγία Βαρβάρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το λείψανο θα υποδεχόταν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ωστόσο, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τελευταία στιγμή ότι σήμερα έπρεπε να ταξιδέψει στην Γενεύη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Η στιγμή που ο 40χρονος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς – Βίντεο ντοκουμέντο
Ο 40χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας - «Με απατούσε η γυναίκα μου, τι να έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
Η στιγμή της σύλληψης του 40χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο
1