Ελλάδα

Έκρηξη στη Συγγρού: Τι κατέθεσε ο 78χρονος εγκαυματίας

Δεν θυμάται αν η έκρηξη στη Συγγρού, που προκάλεσε μεγάλες ζημιές, έγινε όταν πάτησε τον διακόπτη για να ανάψει το φως ο 78χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεσή του, από χθες υπήρχε μία μυρωδιά μέσα στο διαμέρισμα. Όμως αν και τον προβλημάτισε, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Κοιμήθηκε και στις 06:45 το πρωί που ξύπνησε σημειώθηκε η έκρηξη.

Ο ηλικιωμένος, δεν θυμάται αν αυτό συνέβη την ώρα που άναψε τον διακόπτη για το φως και προκλήθηκε σπινθήρας ή τη στιγμή που πήγε να ανάψει τσιγάρο ή όταν πήγε να φτιάξει καφέ.

Click4More: Η στιγμή της έκρηξης στην Συγγρού – Βίντεο ντοκουμέντο

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όντως διαρροή στο κτίριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής αποκλείει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας και επικεντρώνεται στη διαρροή.

Η έκρηξη έγινε στον ημιώροφο του κτιρίου της λεωφόρου Συγγρού, όπου είναι χώρος κατοικίας ενώ το υπόλοιπο κτήριο, σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες παραμένουν σε θέση μάχης ενισχύοντας τα μπλόκα σε τελωνεία και εθνικές οδούς – Ο χάρτης των κινητοποιήσεων
Κλειστή παραμένει η Εθνικής Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης, του Μπράλου, των Μικροθήβων, της Νίκαιας και των Μαλγάρων - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις αγρότες από Θεσπρωτία και Ιωάννινα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7
Βροχές και χιόνια φέρνουν απανωτές κακοκαιρίες τις μέρες των Χριστουγέννων
«Η ημέρα μας θα ξεκινάει με αρκετό κρύο, η ηλιακή ακτινοβολία κοντά στο μεσημέρι θα ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 16° με 18° βαθμούς κελσίου» σημειώνει για αυτή την εβδομάδα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Βροχή στην Αθήνα