Ελλάδα

Εξαφάνιση 13χρονης από την πλατεία Βικτωρίας – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ενδυμασία χιτζάμπ μακρύ χρώματος μπλε πουά

Την εξαφάνιση της 13χρονης Γουάφα Αμπουνάτζα, γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Με ανακοίνωσή του το βράδυ της Δευτέρας (04.08.2025), σημειώνει ότι η ανήλικη παλαιστινιακής καταγωγής χάθηκε από την περιοχή της Βικτώριας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι η εξαφάνιση της Γουάφα Αμπουνάτζα,13 ετών, έγινε γνωστή μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Βικτώριας.

«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδεχομένως να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γουάφα είναι μελαχρινή, έχει ύψος 1,55 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ενδυμασία χιτζάμπ μακρύ χρώματος μπλε πουά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην ”Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000”. καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη
Γκύζη: Το δράμα πίσω από την τραγωδία – Το σημείωμα και το τραγικό φινάλε με τη βουτιά θανάτου
Αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/12/25) ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου που κατέληξε σε διπλανό κτίσμα μετά τη «βουτιά» θανάτου
Από την επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου