Ελλάδα

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη για να τη βιάσει

Οι κοπέλες, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο 37χρονος να ακινητοποιηθεί από διερχόμενους και τελικά να συλληφθεί

Στιγμές τρόμου έζησε μια 22χρονη στα Εξάρχεια μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν 37χρονο άνδρα που προσπάθησε να τη βιάσει.

Το περιστατικό με την επίθεση του 37χρονου στην 22χρονη στα Εξάρχεια σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (25.04.2025) στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη. Η κοπέλα ήταν μαζί με άλλες δυο φίλες της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας κατά την επίθεσή του, όρμησε στην μια από τις τρεις 22χρονες κοπέλες, αρπάζοντας την από τα μαλλιά, την έριξε στο οδόστρωμα έπεσε πάνω της προσπαθώντας να της αφαιρέσει τα ρούχα.

Οι φίλες της κοπέλας προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον άνδρα με κλωτσιές με τον ίδιο να συνεχίζει απτόητος στο έργο του.

Οι κοπέλες, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να ακινητοποιηθεί από διερχόμενους και τελικά να συλληφθεί.

Ο άνδρας έπειτα από εξακρίβωση διαπιστώθηκε ότι ζει στην χώρα μας με πολιτικό άσυλο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού καθώς στην κατάθεσή της η γυναίκα ανέφερε πως όταν την έριξε στο έδαφος, ο δράστης φώναζε την λέξη «σεξ».

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την Τετάρτη αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οριστικά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη - Απορρίφθηκαν οι προσφυγές συγγενών για αλλαγή της δικαστικής έδρας
Η εισήγηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνου Τζαβέλλα ήταν απορριπτική, ενώ και το Ζ’ Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου έκρινε ότι θα πρέπει να απορριφθούν οι αιτήσεις των συγγενών
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
Έφερναν Ρουμάνους στην Ελλάδα και τους ανάγκαζαν να ζητιανεύουν στα φανάρια: Ντοκουμέντα από την δράση της εγκληματικής οργάνωσης
Τους απειλούσαν και τους έπαιρναν τα ταξιδιωτικά έγγραφα για να τους αναγκάζουν να δουλεύουν για εκείνους - Πώς δρούσε η οργάνωση - 3 συλλήψεις, ταυτοποιήθηκαν άλλοι 7
Αλλοδαπός