Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΛ.ΑΣ. για Πανόρμου: Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το φανάρι, βρήκαμε την ιδιοκτήτρια

ΕΛ.ΑΣ. για Πανόρμου: Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το φανάρι, βρήκαμε την ιδιοκτήτρια

Ώρες αφού ανέβηκε για πρώτη φορά στα social media το βίντεο από την Πανόρμου και ενώ έχει δημιουργηθεί νέος σάλος, η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι δεν ήταν αστυνομικοί που έσπασαν το φανάρι στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Το βίντεο ανέβηκε το βράδυ της Δευτέρας (09.03.2021) και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ μετά τα επεισόδια στην Πανόρμου να περνούν δίπλα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να ακούγεται θόρυβος από γυαλιά που σπάνε.

Κατά πολλούς, ο θόρυβος ήταν εξαιτίας του ότι ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το γκλοπ του και την ώρα που περνούσε δίπλα από το αυτοκίνητο, έσπασε το φανάρι.

 

Κατά την αστυνομία, τίποτα απ’ αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και το φανάρι του αυτοκινήτου δεν το έσπασε αστυνομικός αλλά ήταν σπασμένο από πριν. Διαρροές (!) από την αστυνομία, δε, αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε και την ιδιοκτήτρια, η οποία και είπε πως το φανάρι είχε… σπάσει από πριν.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ”. 

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Το πρωί και ενώ το βίντεο έχει κάνει το γύρο των social media, η ΕΛ.ΑΣ. είχε διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν το φανάρι το έσπασαν αστυνομικοί ή όχι. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν υποστηρίξει ότι δεν έσπασαν το φανάρι και ο θόρυβος που ακούστηκε προήλθε από αντικείμενα που τους πέταξαν κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να τους αποτρέψουν στην προσαγωγή ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις