Ελλάδα

Ελεύθεροι από την “Κόλαση του Δάντη”

80 παιδιά, γυναίκες και ασθενείς απελευθερώνονται από τον ειδικό χώρο παραμονής αλλοδαπών. 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας με μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες επισκέφθηκε σήμερα τον ειδικό χώρο παραμονής αλλοδαπών στην Παγανή Μυτιλήνης, που φιλοξενεί περισσότερα από 600 άτομα.
«Οι συνθήκες εδώ είναι άθλιες, απάνθρωπες, θίγουν τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούγιας που αποκάλεσε τον χώρο «στρατόπεδο ψυχών».  
Ζήτησε συγγνώμη και δεσμεύτηκε να γίνουν πιο γρήγορες οι διαδικασίες ώστε οι άνθρωποι να μην μένουν για πολύ καιρό στον χώρο αυτό.
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο δημοσιογράφος του ρωσικού προξενείου, η εγκυμοσύνη και τα ερωτήματα πίσω από την πτώση της 27χρονης Ουκρανής στο Μαρούσι
Στους αναλυτές, κάνει τρομερή εντύπωση ότι ο 29χρονος Ρώσος που δεν λέει το παραμικρό για την υπόθεση και για ποιο λόγο η 27χρονη Ουκρανή, δεν κάλεσε ποτέ την Αστυνομία
Η πολυκατοικία που έγινε το περιστατικό στο Μαρούσι