Site icon NewsIT
19:11 Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεύθεροι οι 34 για τα επεισόδια σε Κερατσίνι και Νίκαια

Μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι 34 συλληφθέντες για τα επεισόδια σε Κερατσίνι και Νίκαια.

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι 34 συλληφθέντες των προχθεσινών επεισοδίων σε Κερατσίνι και Νίκαια, που έγιναν στη διάρκεια αντιφασιστικών συλλαλητηρίων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 26 Σεπτεμβρίου, καθώς απουσίαζαν κάποιοι μάρτυρες.

Ελεύθερος υπο όρους αφέθηκε κι ένας από τους συλληφθέντες που αντιμετώπιζε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Έρευνα για το ΕΚΑΒ

Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας εφετών Πειραιά διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ζητά να διερευνηθεί αν το ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φθάσει στο σημείο όπου σημείωθηκε η επίθεση.

Επίσης, έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Ο εισαγγελέας εφετών ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε

2,5 χρόνια με αναστολή και 2.500 ευρώ ποινή στον χρυσαυγίτη πρώην οδηγό του Ν. Μιχαλολιάκου 

ΔΗΜΑΡ: Να κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Ολόκληρη “επιστράτευση” για τη δολοφονία του Π. Φύσσα αποκαλύπτουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα – Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει τη μητέρα του θύματος

Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα – “Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου! Ο δολοφόνος του είπε: “Θα σε καθαρίσω π@@@@η!”

Μήνυση κατά Δένδια και ΜΜΕ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή – Όλη η μήνυση

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version