Ελλάδα

Εμπρηστική επίθεση στο “Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου”

Η φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο στην οδό Ακαδημίας 43 ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε με γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων από τις σκάλες της πολυκατοικίας.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Κρατική Ασφαλεια που εξετάζει το ενδεχόμενο ο εμπρησμός να σχετίζεται με τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκλονιστική εικόνα της πύρινης λαίλαπας στον Ωρωπό όπως φαίνεται από το πυροφυλάκιο του Κατσιμιδίου στην Πάρνηθα
Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων στο σημείο, που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες
Φωτιά στον Ωρωπό