Ελλάδα

Εμβολιασμοί: Ουρές σε Μεσολόγγι και Περιστέρι και ταλαιπωρία

Για δυο διαφορετικούς λόγους παρατηρήθηκαν προβλήματα στους εμβολιασμούς σε δυο περιοχές της χώρας. 

Στο Περιστέρι, σχηματίστηκαν από νωρίς τεράστιες ουρές στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο καθώς παρατηρήθηκαν προβλήματα στην λειτουργία του ίντερνετ. 

Πολλά ραντεβού έχουν καθυστερήσει αλλά οι πολίτες παραμένουν εκεί υπομονετικά περιμένοντας να κάνουν το πολυπόθητο εμβόλιο. Οι καθυστερήσεις φτάνουν και την 1,5 ώρα. 

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****
**  Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç 
ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

peristeri peristeri

Στο Μεσολόγγι σύμφωνα με αναγνώστη του newsit.gr σχηματίστηκαν κι εκεί μεγάλες ουρές αλλά λόγω στάσης εργασίας με αποτέλεσμα τα ραντεβού που ήταν προγραμματισμένα για τις 09.30 το πρωί να γίνουν στις 2 το μεσημέρι!

mesologgi

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 20
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10