Ελλάδα

Ένας νεκρός σε αιματηρή συμπλοκή στο hot spot στην Μαλακάσα!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα. Ένας 31χρονος έχασε την ζωή του ενώ υπάρχουν και επτά τραυματίες.

Ένας άνδρας 31 ετών από την Συρία είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα.

Αστυνομικές δυνάμεις και ηρεμία στην Μαλακάσα

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη μετά και την έλευση των αστυνομικών. Ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία της συμπλοκής. Είναι γνωστό, πάντως, πως Σύροι και Αφγανοί έχουν συχνές κόντρες μεταξύ τους.

Ένας είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα και 7 οι τραυματίες, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ο Νικόλαος Παπαευσταθίου, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Οι τραυματίες, σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου βρίσκονται σε στάδιο εξετάσεων.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 18