Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία σε διαγνωστικό κέντρο στην Κηφισιά

Ένοπλη ληστεία σε ιατρικό διαγνωστικό κέντρο στην Κηφισιά σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21.02.2022). σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν γύρω στις 18:30 επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη. 

Δύο ένοπλοι ληστές, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε ιατρικό διαγνωστικό κέντρο που βρίσκεται στην Κηφισιά και σκόρπισαν τον τρόμο σε προσωπικό και πελάτες. Οι δύο άνδρες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πήραν όσα χρήματα υπήρχαν το ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν. 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που τρεις νεαροί αρπάζουν χρήματα από παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα στην Πάτρα
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 3 ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν
Πάτρα
10