Ελλάδα

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τουμπαρισμένο αυτοκίνητο στην Καλογρέζα!

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7.2.2019) σε κεντρικό σημείο στην Καλογρέζα. Ένα ΙΧ αναποδογύρισε μπροστά στα τρομαγμένα μάτια δεκάδων περαστικών. Στο νοσοκομείο ο οδηγός.

Το περίεργο και φυσικά επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Βυζαντίου στην Καλογρέζα. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο οδηγός του ΙΧ έχασε, εντελώς, τον έλεγχο και… ήρθανε τα πάνω – κάτω.

Το όχημά του αναποδογύρισε κι ο ίδιος εγκλωβίστηκε. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, την πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διασώστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το τοπικό τμήμα της Τροχαίας. Ωστόσο, το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν άλλα θύματα.

Kalogreza

Kalogreza

Kalogreza

Kalogreza

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος για την παρέα των 4 που θάφτηκαν κάτω από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη - «Ήταν όλοι έμπειροι ορειβάτες»
Πρόκειται για το πιο φονικό ορειβατικό δυστύχημα μετά το 2004 - «Όταν η ώρα πήγε 5 και καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν αυτές ώστε κάποιος να προσεγγίσει την κορυφή, ανησύχησα» λέει φίλος τους ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 20