Ελλάδα

ΕΟΔΥ: Πενταμελής επιτροπή για υποστήριξη σε θέματα υγείας – Ποιοι την απαρτίζουν

Στη σύσταση μιας νέας πενταμελούς επιτροπής προχωρά το υπουργείο Υγείας σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η επιτροπή για τη στήριξη του ΕΟΔΥ θα συνεδριάζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα και θα καταλήγει σε επιστημονικές εισηγήσεις σχετικά με τα λοιμώδη νοσήματα και τη Δημόσια Υγεία, προτάσεις τις οποίες θα καταθέτει στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συγκροτεί 5μελη επιστημονική επιτροπή για την υποστήριξη του έργου του ΕΟΔΥ.

Έργο της Επιτροπής η σύνταξη εισηγήσεων και προτάσεων προς τον Υπουργό.

Τα μέλη της Επιτροπής είναι τα εξής: Λάγιου Παγώνα – Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Κοτανίδου Αναστασία – Νένα Ευαγγελία – Μαγιορκίνης Γκίκας.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη / Πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες