Ελλάδα

ΕΠΑΛ Ευόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη για τους τρεις συλληφθέντες

Τη Δευτέρα αναμένεται να δικαστούν οι τρεις νεαροί που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή στο ΕΠΑΛ Ευόσμου. Οι τρεις νεαροί πήραν αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η εκδίκαση της υπόθεσής τους θα γίνει τη Δευτέρα.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου επειδή έλειπαν οι μάρτυρες αστυνομικοί και τους άφησε ελεύθερους. Η δίωξη που τους απαγγέλθηκε αφορά το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Εκτός από τους τρεις (όλοι μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου, ηλικίας 18 έως 21 ετών), η αστυνομία συνέλαβε για τα ίδια επεισόδια πέντε ακόμη μαθητές, ο μικρότερος είναι 15 ετών.

Η δικογραφία διαχωρίστηκε γι’ αυτούς λόγω ανηλικότητας και παραπέμφθηκαν να δικαστούν για διατάραξη κοινής ειρήνης σε Δικαστήριο Ανηλίκων (με ρητή δικάσιμο), ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δροσίζει ο καιρός από την Τετάρτη: Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο, έως 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι
Κορυφώνεται το «δροσερό φαινόμενο» την Πέμπτη - Έντονες οι καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα το επόμενο 24ωρο - Η πρόγνωση καιρού του Θοδωρή Κολυδά και του Γιώργου Τσατραφύλλια
Κύματα
«Καταρρέουν τα νοσοκομεία των νησιών»: «Καμπανάκι» από την ΠΟΕΔΗΝ για τις ελλείψεις γιατρών
Ποια νησιά έχουν αδειάσει από γιατρούς - O Μιχάλης Γιαννάκος δηλώνει πως οι μισθοί των γιατρών, των τραυματιοφορέων και των νοσηλευτών δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι του σπιτιού τους
Βάρκα 1