Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων στο results.it.minedu

Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στο results.it.minedu για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Δείτε τους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Από το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε και δείτε τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.

Τα αποτελέσματα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 στο results.it.minedu

Όλοι οι υποψήφιοι για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ μπορούν τώρα να δουν τη βαθμολογία τους στο results.it.minedu. Αρκεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα  results.it.minedu και να πληκτρολογήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους. Στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσουν τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους. Όλα αυτά συμπληρώνονται σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μαζί με τις βαθμολογίες για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ανακοινώνεται  και το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας κάθε υποψηφίου.

Στην ηλεκτρονική φόρμουλα χαρακτηριστικά επισημαίνονται οι ακόλουθες οδηγίες:

“Παρακαλούμε συμπληρώστε τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων. Ο κωδικός αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου. Για την κατηγορία υποψηφίων αλλογενών, ομογενών και υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις, αναγράφεται στην εκτύπωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Συμπληρώστε και τα 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά. Δηλαδή, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και πατήστε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ”.

Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η προθεσμία εγγραφής

Η εγγραφή των επιτυχόντων από τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις 2017, θα γίνει από 5-10-2017. Η προθεσμία λήγει στις 10-10-2017. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας. Εκεί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά  δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες.

Οι υποψήφιοι που έκαναν αίτηση για συμμετοχή ήταν 201 από ΓΕΛ και 51 από ΕΠΑΛ. Αυτοί που τελικά προσήλθαν στις εξετάσεις ήταν 131 από ΓΕΛ, 33 από ΕΠΑΛ. Για τα ΓΕΛ οι επιτυχόντες ήταν 51 ενώ για τα ΕΠΑΛ, 9.

Δείτε στο results.it.minedu τα αποτελέσματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις