Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Έπεσαν οι υπογραφές για την παραχώρηση των κρατικών λαχείων στο ΤΑΙΠΕΔ

Υπεγράφη, από το ΤΑΙΠΕΔ και την εταιρία «Ελληνικά Λαχεία ΑΕ», η σύμβαση παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων για 12 χρόνια.

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, τα συνολικά οικονομικά ανταλλάγματα για το Δημόσιο θα ανέλθουν (για τη 12ετία) σε τουλάχιστον 770 εκατ. ευρώ. Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται η εφάπαξ καταβολή 190 εκατ. ευρώ σε μετρητά, και ελάχιστα εγγυημένα έσοδα για το Δημόσιο ύψους 580 εκατ. ευρώ (για τη 12ετία).

Η σύμβαση παραχώρησης έχει ήδη εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και θα εισαχθεί άμεσα προς κύρωση από τη Βουλή, ενώ τελεί υπό την έγκριση των Αρχών Ανταγωνισμού Ελλάδας και Κύπρου.

Σημειώνεται, ότι στην εταιρία «Ελληνικά Λαχεία ΑΕ» συμμετέχουν οι εταιρείες OPAP Investment Limited (67%), Intralot Lotteries Limited (16,5%) και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l (16,5%).

Διαβάστε

Κλείνουν δημόσιοι οργανισμοί – Διαβάστε ποιοί και πότε

Πωλήθηκε το ακίνητο του Δημοσίου στην Ερμού 19 για 5,9 εκατ. ευρώ

Πουλήθηκαν δύο ακίνητα του Δημοσίου – Το ένα στο Κολωνάκι και το άλλο στην Καβάλα

Στουρνάρας ΤΑΙΠΕΔ αγνοούν το ΥΠΕΘΑ και επιμένουν στο κλείσιμο αμυντικών βιομηχανιών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο εντολέας μου δεν μετέφερε κανένα απειλητικό μήνυμα σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος του εφέτη που συναντήθηκε με την Μαρία Καρυστιανού
«Σε μια ψευδή καταγγελία, την Μαρία Καρυστιανού θα την αντικρούσω θεσμικά. Ξυπνησε ο εφετης και ειπε να παω να απειλήσω την κ καρυστιανού;»
Η Μαρία Καρυστιανού 2
Συγκλονίζει ο φίλος του 38χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική: «Να πίνετε μαζί καφέ και μέσα σε μια ώρα να βρίσκεσαι στο νεκροτομείο για ταυτοποίηση»
Οι συγγενείς και οι φίλοι του 38χρονου κάνουν λόγο για έναν δραστήριο άνθρωπο, καλό αναβάτη μηχανής και κολυμβητή χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η αιτία θανάτου του είναι πνιγμός
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική
2
«Δεν χτύπησα την γιαγιά» λέει η οικιακή βοηθός στην Κρήτη - «Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα φάει κι άλλο ξύλο» υποστηρίζουν οι κόρες της 88χρονης
«Έστειλε φωτογραφία και βίντεο, που τα στείλαμε τώρα, στην δικηγόρο στην αδερφή μου λέγοντας ότι η μάνα σου θα καθίσει κάτω μέχρι τις 6 η ώρα, και της είπε: "Εκεί θα κάτσεις, μέχρι να έρθουν"», λέει η κόρη της 88χρονης
Πλάνα από την κακοποίηση ηλικιωμένης στην Κρήτη
4