Ελλάδα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Έκλεισαν και άλλοι σταθμοί μετρό και ηλεκτρικού και τραμ

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ με αφορμή και τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου κλείνουν με νέα εντολή της ΕΛΑΣ. Έτσι έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό ” Πανόρμου”, “Αμπελόκηποι”, “Συγγρού_Φιξ”, “Ν. Κόσμος”, “Δάφνη”, “Αιγάλεω”, “Ελαιώνας”, “Κεραμεικός”, ” Μεταξουργείο” στις γραμμές 2 και 3.

Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί ” Κ.Πατήσια”, ” Αγ. Νικόλαος”, “Θησείο”, “Πετράλωνα” και “Καλλιθέα” της γραμμής 1.

Νωρίτερα είχε δοθεί εντολή να κλείσουν  οι σταθμοί του μετρό “Αττική” , “Ευαγγελισμός” και “Μ. Μουσικής”. Από το πρωί είναι κλειστοί οι σταθμοί οι σταθμοί “Ομόνοια”, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ακρόπολη”, “Μοναστηράκι” και “Βικτώρια”, “Σεπόλια” στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό. Oι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση “Αιγαίο” στη Ν. Σμύρνη έως το “Σύνταγμα”. Η κίνηση του Τραμ γίνεται από τη “Βούλα” έως τη στάση “Αιγαίο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα