Ελλάδα

Επιστροφή πινακίδων για το Πάσχα

Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κατασχεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία.

Οι πινακίδες επιστρέφονται με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες κατά τις μετακινήσεις τους ενόψει του Πάσχα.

Από την απόφαση εξαιρούνται οι κλήσεις, που αφορούν παράνομη στάθμευση οχημάτων μπροστά από ράμπες ΑμΕΑ και κάδους απορριμμάτων.

Η παραλαβή των πινακίδων κυκλοφορίας θα γίνεται από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δολίως επιχειρούν να μας ταυτίσουν με αντισημιτικές απόψεις» - Απάντηση από την ταβέρνα της Νάξου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
«Δηλαδή, όλοι αυτοί νομίζουν ότι όταν παραγγέλνει ο πελάτης τις μπριζόλες του, εμείς του κάνουμε ανάκριση από πού είναι και τι πρεσβεύει εν γένει;»
Ταβέρνα 11
Ανώτερος κληρικός ζήτησε από μέλη του κυκλώματος στην Κρήτη να ξυλοκοπήσουν άτομα με τα οποία είχε διαμάχη - Ειρωνικοί οι συλληφθέντες
Τις 90 αναμένονται να φτάσουν οι συλλήψεις σχετικά με το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη - Οι κατηγορούμενοι πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν
Εγκληματική οργάνωση στην Κρήτη
63