Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Μπορεί σήμερα (07.10.2021) να επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά σε μια εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πρέπει να είναι εκεί για να απολογηθεί για το έγκλημά της. 

Στις 09:00 το πρωί της 14ης Οκτωβρίου, λοιπόν, η 36χρονη Έφη θα σταθεί μπροστά στους δικαστές και το θύμα της για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει, στις 20 Μαΐου 2020, βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Και κυρίως να εξηγήσει το “εσύ ξέρεις γιατί έγινε” που είχε πει στο θύμα της την πρώτη (ουσιαστικά) μέρα της δίκης. 

Στο δικαστήριο, νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναγνώστηκαν και τα έγγραφα της υπόθεσης. 

Με την Ιωάννα στο πλευρό του, ο Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε ότι από τα έγγραφα που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο προέκυψε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, πως η γυναίκα που εμφανίζεται ως πιθανή συνεργός της Έφης, γνώριζε τις κινήσεις της κατηγορούμενης. 

“Η σημερινή μέρα προσέφερε ένα συγκλονιστικό στοιχείο στην όλη διαδικασία. Στην γυναίκα που ερευνάται ως συνεργός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, προέκυψε ότι είχε καταχωρημένο στο κινητό της το τράκερ της δράστιδος από τα οποίο δεχόταν και λαμβάνει συνεχώς την τοποθεσία της Ιωάννας. Θα αξιολογηθεί κατά την πορεία και η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της”, τόνισε ο Νίκος Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι ότι ίσως η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε σήμερα (07.10.2021) στο δικαστήριο γιατί ίσως φοβήθηκε ότι η διαδικασία θα ήταν σύντομη, όπως κι έγινε και δεν ήθελε να απολογηθεί. “Θα δούμε αν θα έρθει την επόμενη φορά”, πρόσθεσε.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη