Ελλάδα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο φαράγγι του Βίκου

Η γυναίκα έκανε πεζοπορία και τραυματίστηκε σοβαρά

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης γυναίκας η οποία είναι χωρίς τις αισθήσεις της στο φαράγγι του Βίκου στα Ιωάννινα. 

Η 22χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια,φέρεται να έχασε την ισορροπία της στο φαράγγι του Βίκου, με αποτέλεσμα να πέσει σε δύσβατο σημείο νωρίς σήμερα (15/07/25) το μεσημέρι.

Η γυναίκα, μαζί με ομάδα συμπατριωτών της έφτασανστο Ζαγόρι για να διασχίσουν το φαράγγι του Βίκου, μία διαδρομή επικίνδυνη, καθώς η πεζοπορία είναι σε ορειβατικό μονοπάτι, διάρκειας 7 ωρών ενώ ορισμένα σημεία της διαδρομής κόβουν… την ανάσα.

Στο σημείο έσπευσαν η 5η ΕΜΑΚ, η ΕΜΟΔΕ καθώς και κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά το σημείο της πτώσης. Στο σημείο αναμένεται και ελικόπτερο για να συνδράμει στη διάσωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παίξε παιδί μου, όπως τότε που είχες όλα τα δαχτυλάκια σου πριν σου τα κόψουν τα "ζώα"» - Η νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Τις κιθάρες σου τις χαρίσαμε στη μνήμη σου και θα χαίρεται όποιος τις έχει,θα παίζει και θα ακούς και θα χαίρεσαι κι εσύ άγγελέ μου»
Ο Βασίλης Καλογήρου