Ελλάδα

Ερχονται Χριστούγεννα! Το κατάλαβαν επιτέλους στο Δ. Αθηναίων

Μόλις σήμερα με δελτίο Τύπου μάθαμε από τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων οτι 7 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα θα φωταγωγήσει το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν:

Το Σάββατο 18/12 στις 19.00 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου της Πλατείας Συντάγματος.

Οπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, η επιλογή της φωταγώγησης φυσικού δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις συνδυάζει το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και οικολογικής συνείδησης, με το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που είναι περισσότερη αισιοδοξία, συμπαράσταση, ευαισθησία και πολύ αγάπη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα, και βιώνουν οι πολίτες και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας.

Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο

Πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του ο Εθνικός Κήπος για να υποδεχτεί τους μικρούς πολίτες της πόλης. Ξωτικά και αερικά θα περιμένουν τα παιδιά για να τα οδηγήσουν σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι ανακάλυψης.

Στον Εθνικό Κήπο θα φιλοξενηθούν όλες οι αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών, που με σύμμαχό τους το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να ταξιδέψουν στην Χριστουγεννιάτικη Φαντασία.

Ο Εθνικός κήπος θα θυμίζει ένα φανταστικό σκηνικό από μικρά ξύλινα σπιτάκια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές διαδραστικές δράσεις.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 6 Ιανουαρίου 2011
(ώρες 10.00 έως 17.00). Είσοδος ελεύθερη.

Παγοδρόμιο

Τέλος, στην Πλατεία Κοτζιά λειτουργεί δωρεάν παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων